Güven Turizm

Haftalık Turlar >> Ege Turu

Ege Turu  
Ege Turu

EFES - KUŞADASI - PAMUKKALE - DİDİM - ŞİRİNCE

PROGRAM:  

 
1.GÜN: Saat 00.00’da Kuşadası’na hareket. Sivrihisar da verilecek mola sonrası Kuşadası’na varış. Otelimize yerleşme ve kahvaltının ardından panoramik Kuşadası turu(Liman,çarşı,Güvercin Ada). Otelimize dönüş. Dinlenme ve denize girebilmek için serbest zaman. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

2. GÜN: Sabah kahvaltısından sonra Kuşadası iskeleye hareket. Mavi tur için bizi limanda bekleyen teknemize biniyor ve tüm gün Kuşadası’nın eşsiz koylarında denize giriyoruz. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

3. GÜN: Sabah kahvaltısından sonra Efes’e hareket. Antik Kentin (Celsus Kütüphanesi, Hadrianus Tapınağı, Trianus Çeşmesi, Odeion, Agora, Tiyatro) gezilmesi. Artemis Tapınağı, Meryem Ana Evi, Selçuk ziyaretleri ardından eski evleriyle ve şarabıyla ünlü Şirince Köyü gezisi. Şarap alış-verişi için serbest zaman. Belirlenen saatte buluşarak Kuşadası’na hareket. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

4. GÜN: Sabah kahvaltısının ardından otelden ayrılış. Kadınlar plajına hareket.Tüm gün serbest. ( isteyenlere extra aqua park) Belirlenen saatte buluşarak otelimize hareket. Konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

5. GÜN: Sabah kahvaltısı sonrası dünyanın ilk planlı şehri olarak kabul edilen Milet Antik Kentinin gezilmesi. Ardından Didim’e hareket. Türkiye’nin antik çağda yapılmış olan en büyük tapınağı olarak kabul edilen Apollon Tapınağı’nın gezilmesi. Didim Altınkum’da denize girebilmek için serbest zaman. Belirlenen saatte buluşarak Kuşadası’na hareket konaklama ve akşam yemeği otelimizde.

6. GÜN: Sabah kahvaltısının ardından Ankara’ya hareket. Dönüş yolumuz üzerinde bulunan Pamukkale ve Hierapolis Antik Kentinin gezilmesi. Gerekli molalar verilerek Ankara’ya dönüş.

     

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER
» Lüx Otobüsümüzle Ulaşım
» 5 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
» Programda belirtilen turlar
» ilk gün kahvaltı, teknede 1 öğle yemeği
» Yolculuk Süresince İçecek İkramları
» Etkin Turizm Profesyonel Rehberlik Hizmetleri
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
» Kişisel Harcamalar
» Öğle Yemekleri
» Yemeklerde alınacak içecekler
» Müze ve Ören Yerleri Giriş Ücretleri