Güven Turizm

Yurtdışı Turları >> Dubai Turu

Dubai Turu  
Dubai Turu

3 Gece 4 Tam Gün AIR ARABIA ile

1. Gün İSTANBUL - SHARJAH - DUBAI
Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar gidiş terminali cnn tours kontuarı önünde saat 23.30 dA siz değerli konuklarımızla buluşma. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Air Arabia Havayollarının G9 798 Sefer sayılı uçağı ile 01.20 de Sharjah'a hareket. Yerel saat ile 07.20 de Sharjah Havalimanına varış. Varışın ardından alanda bekleyen yetkililerimiz tarafından karşılanma ve Dubai şehir turu. Turumuz esnasında Emirates Towers, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab panoramik görüntüsü ve fotoğraf molası ile ünlü Jumeirah Plajı, Jumeirah Camii,Sheikh Palace, Dubai'yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek, Altın ve Baharat Çarşıları gezilecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası otelinize yerleşme ve serbest zaman. Akşam arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek olan Dubai Creek'te açık büfe yemekli tekne turuna ( 55 Euro ) katılabilirler. Geceleme otelinizde.

2. Gün DUBAI
Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Öğleden sonra arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek olan Çöl Safari turuna (70 Euro) katılabilirler. Bu turumuzda önce 4X4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, deve çiftliklerini ziyaret edebilir, gün batımını izleyebilir,çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, sınırsız alkolsüz içecekler ve dansöz şov ile günün tüm yorgunluğunu atabilirsiniz. Tur sonrası jiplerimiz sizleri tekrar otellerinize bırakıyor. Geceleme otelinizde.

3. Gün DUBAI
Sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Arzu eden konuklarımız ekstra olarak düzenlenecek olan, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab otelinde öğle yemeği turuna katılabilirler. (125 Euro). Yemek sonrası otele geri dönüş, alışveriş ve kişisel aktiviteleriniz için serbest zaman. Geceleme otelinizde.

4. Gün DUBAI - SHARJAH - İSTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından öğlen 12.00 da odaların boşaltılması. Öğleden sonra alışveriş ve kişisel aktiviteleriniz için serbest zaman. Akşam 18.00 da yetkililerimiz tarafından havalimanına transfer. Bagaj, bilet ve check in işlemlerinin ardından Air Arabia Havayollarının G9 797 sefer sayılı uçağı ile saat 22.00 da İstanbul 'a hareket . Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından saat 00.35 de İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.


FİYATLARA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ:
» Air Arabia Havayolları ile İstanbul(Sabiha Gökçen)-Sharjah-Istanbul(Sabiha Gökçen) parkurunda ekonomi sınıf uçak bileti, (Sharjah Havalimanı-Dubai Havalimanı: 15 km )
» Seçilecek kategori bazında otelinizde 3 gece oda kahvaltı konaklama,
» Panoramik Dubai şehir turu ve Türkçe rehberlik hizmetleri,
» Alanda karşılama ve alan-otel-alan transferleri

FİYATLARA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ:
» Havalimanı vergileri ve alan hizmetleri ( 125 Euro )
» Vize ücreti ve servis bedeli (Normal vize ücreti 85 Euro, Ekspres vize 105 Euro)
» Yurt dışı çıkış harcı bedeli, (15 TL)
» Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları,
» Özel seyahat sağlık sigortası ( 10 Euro )
» Rehber ve şoför tipleri.

* cnn tours , havayolları ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçuş detayları değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız saat değişikliği riskini bilerek ve kabul ederek turu satın almıştır.