Güven Turizm

Yurtdışı Turları >> Yunanistan Turu

Yunanistan Turu  
Yunanistan Turu

PROGRAM:

1.Gün: Ankara - İstanbul - Tekirdağ - İpsala - Kavala
Saat 21.00'de hareket. Yolda mola ve ikramlarla zevkli bir yolculukla İstanbul ve Tekirdağ üzerinden İpsala'ya gelip pasaport ve çıkış işlemlerimizi tamamladıktan sonra Kavala'ya hareket. Varışta otele yerleşme. Kahvaltı sonrası yapılacak şehir turunda Kavalalı Mehmet Ali Paşa İmarethanesi, Evi ve Heykeli, Omanlı Mahallesi gezilecektir. Konaklama için otelimize hareket.

2.Gün Kavala - Atine (8 Saat):
kahvaltı sonrası Atina'ya hareket. Varış sonrası Olympos Dağı, Tembi Vadisi'nde Aya Paraskevi Kilisesi ziyaret edilerek, Larissa üzerinden Volos'a varış. Volos'ta panoramik şehir  turu sonrası Atina'ya hareket. Varış sonrası otelimize yerleşme, konaklama.

3.Gün Atina:
Kahvaltı sonrası Omonia, Osmanlu Mahallesi (Monastriak), Plaka'yı gezerek Akropol'e ulaşıyoruz. Akropol'deki turumuzun ardından Syntagma Meydanına inerek Yunan askerlerinin nöbet değişim törenini izliyoruz. Öğleden sonra serbest zaman ve alışveriş imkanı. Akşam arzu edenlere EKSTRA Yunan Gezisi düzenlenecektir. Konaklama otelimizde.

4.Gün Atina - Selanik
Kahvaltı sonrası serbest zaman ve otele yürüyüş mesafindeki alışveriş merkezlerini gezme imkanı. Arzu edenlere EKSTRA(70_) Saronic Adalarını görme imkanı bulabilirsiniz. Bu adalara ulaşmak için önce Pire'ye oradan da gemi ile Aegine, Poros ve Hydra adalarını geziyoruz, öğle yemeğimizi de turda alıyoruz. Bu turun sonunda otobüslermizle Selanik'e hareket ediyoruz. Selanik merkezdeki otelimizde konaklama.

5.Gün Selanik - İskeçe - Gümülcine - Dedeağaç - Ankara
Kahvaltı sonrası Atamızın evini ziyaret eidyoruz, oradan kafeleriyle ünlü Sokrates Meydanı, Tsimiski Caddesi, Kordon ve Beyaz Kuleyi geziyoruz. Daha sonra İskeçe, Gümülcine, Dedeağaç üzerinden Türkiye'ye giriş yapıyoruz. Gece geç saatlerde Ankara'ya varış ve anılarla dolu gezimizin sonu....

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER

» Lüx Otobüsümüzle Ulaşım
» 4 Gece Otel'de Yarım Pansiyon Konaklama
» Yolculuk Süresince İçecek İkramları
» Etkin Turizm Seyahat Sağlık Sigortası
» Etkin Turizm Profesyonel Rehberlik Hizmetleri

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

» Kişisel Harcamalar
» Öğle Yemekleri
» Yemeklerde Alınacak İçecekler
» Müze ve Ören Yerleri Giriş ÜCretleri
» Vize Ücretleri
» Extra Turlar
» Yurtdışı Çıkış Harcı