Güven Turizm

Haftasonu Turları >> Antalya Turu

Antalya Turu  
Antalya Turu

PROGRAM:


1.GÜN: OKUL ÖNÜNDEN OTOBÜSÜMÜZLE SAAT 12:00’DA ESENBOĞA HAVAALANINA HAREKET. 14:00’DE KIBRIS HAVAYOLLARI  İLE LEFKOŞEYE HAREKET. YOLCULUK SONRASI OTELİMİZE YERLEŞME AKŞAM YEMEĞİ VE KONAKLAMA OTELİMİZDE.
 

2.GÜN: Sabah saatlerinde otelimizden Girne'ye doğru hareket ediyoruz. Önce Girne'nin batısında bulunan ve 1974 Barış harekatı'nın izlerini taşıyan Çıkartma Plajını ve Karaoğlanoğlu Şehitliğini geziyoruz. Bu kısa molanın ardından Girne'nin doğusunda yüksek bir tepe üzerinde yer alan Beylerbeyi Köyünü ve Bellapais Manastırı'nı ziyaret ediyoruz. 12. yüzyıldan kalma bir Katolik manastırı olan "Bellapais" Manastırın yüksek balkonlarından Girne Limanını seyrettikten ve bol bol fotoğraf çektikten sonra tekrar otobüsümüze biniyor ve Girne kent merkezine gidiyoruz. Tarihi limanı ve Girne çarşısını kapsayan kısa bir yürüyüş turundan sonra alış veriş yapmak isteyen misafirlerimiz için serbest zaman. M.S. 7. Yüzyılda bizanslılar tarafından inşaa edilmiş ve yüzyıllar içerisinde değişik uygarlıklar tarafından sürekli yenilenmiş Girne Kalesi'ni ve içerisinde yer alan Batık Gemi Müzesi'ni de geziyoruz. Öğlen yemeği isteğe göre Limadaki restaurantlardan birinde alınabilir.
Turumuzun Lefkoşa etabı daha çok panaromik olacak. Birleşmiş Milletler Karargahı olarak kullanılan eski 5 yıldızlı "Ledra Palace Hotel" binasını otobüsümüzden hiç inmeden gezdikten sonra, isteğe göre şehir merkezinde veya Rum kesiminin görülebileceği Yiğitler Burcu parkında kısa bir mola daha veriyoruz.
Şehir merkezinde yer alan Venedik Sütunu, Tarihi mahkeme binaları ve eski şehir surlarının kuzeyinde yer alan Girne Kapısı'nı görmek de mümkün olacak.
Girne ve Lefkoşe turumuz sonrası otelimizde akşam yemeği ve konaklama.

3.GÜN: Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Mağusa’ya hareket. Mağusa’da şehrin simgesi olan St.Nicholas Katedralini geziyoruz. Şehir surlarının üzerinde bir gezinti sonrası Othello Kulesi ve Deniz Kapısını ziyaret ediyoruz. Daha sonra Roma Dönemi Krallarının gömüldüğü açık hava müzesi olan Kral Mezarları Müzesini geziyoruz. Ardından öğle yemeği. Yemek sonrası Ercan Havaalanına hareket. Pegasus havayolları ile saat 16:10’de hareket edecek olan uçağıyla Ankara’ya hareket. Ankara’da otobüsümüz ile okul önünde turu tamamlama.

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER
» Ucak ile gidiş dönüş
» Transfer hizmetleri
» Programda belirtilen geziler
» Otelde 3 Gece Yarım Pansiyon Konaklama
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
» Kişisel Harcamalar
» Müze ve Ören Yerleri Giriş Ücretleri
» Gezi esnasındaki  öğle yemekleri
» Yemeklerdeki İçecekler
» Öğlen yemekleri
» Rehberlik hizmetleri