Güven Turizm

Haftalık Turlar >> Likya Turu

Likya Turu  
Likya Turu

Program:


1.GÜN: Akşam saat 00:00’da Fethiye’ye hareket. Sabah kahvaltısının Bekçiler Mevkiinde alınması. Fethiye’ye varış. Otelimize yerleşme ve dinlenmek için serbest zaman. Belirlenen saatte otelden ayrılış. Kayaköy’e hareket. Kayaköy’ün gezilmesi ve öğle yemeği için serbest zaman. Daha sonra “Tanrının Dünya’ya Bahşettiği Cennet” olarak da nitelenen Ölüdeniz’de serbest zaman. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

2. GÜN: Sabah kahvaltısının ardından Dalyan‘a hareket. Dalyan çamur banyosunda serbest zaman. Köyceğiz Gölü’nde tekne ile gezinti. Öğle yemeğinin alınmasından sonra tekne ile İztuzu Plajına geçiş ve serbest zaman. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

3. GÜN: Sabah kahvaltısının ardından Likya Medeniyetinin başkenti olarak bilinen Xanthos Antik Şehrine hareket ve antik şehrin gezilmesi. Patara’ya hareket ve Türkiye’nin en uzun sahil şeridine sahip Patara Plajı’nı görme fırsatı. Kaş’ta öğle yemeği molası ve serbest zaman. Kaputaj Plajında serbest zaman. Kalkan’da çay molası verilmesinden sonra otele dönüş. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

4. GÜN: Sabah kahvaltısının ardından Fethiye şehir merkezine hareket. Gün boyunca “12 Adalar ” tekne turu. Öğle yemeğinin teknede alınması. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

5. GÜN: Sabah kahvaltısının ardından yüksekliği yer yer 600m. olan benzersiz kanyonun içine gizlenmiş Saklıkent’e hareket. Kanyonda yaklaşık 1 saatlik yürüyüş imkanı. Yakapark‘a hareket ve öğle yemeği için serbest zaman. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

6. GÜN: Sabah kahvaltısının ardından otelden ayrılış ve Ankara’ya hareket. Gerekli molalar verilerek Ankara’ya dönüş.

      

ÜCRETE DAHİL HİZMETLER
» Lüx Otobüsümüzle Ulaşım
» 5 Gece Otel’de Yarım Pansiyon Konaklama
» Programda belirtilen turlar
» ilk gün kahvaltı, teknede 2 öğle yemeği
» Yolculuk Süresince İçecek İkramları
» Etkin Turizm Profesyonel Rehberlik Hizmetleri
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
» Kişisel Harcamalar
» Öğle Yemekleri
» Yemeklerde alınacak içecekler
» Müze ve Ören Yerleri Giriş Ücretleri